Kaan Ayhan Galatasaray - Galatasaray, Kaan Ayhan'ın peşinde - Spor Haberi / Galatasaray, milli futbolcu ve temsilcisi arasında yapılan görüşmeler olumlu geçti.. Galatasaray'da başkanlık seçimi için hazırlıklar sürerken fatih terim'in raporu doğrultusunda transfer görüşmeleri yapılmaya başlandı. Galatasaray, milli futbolcu ve temsilcisi arasında yapılan görüşmeler olumlu geçti. Seçim heyecanı yaşanan galatasaray'da, bir yandan da planlanan transfer çalışmaları sürüyor. / 28.03.2021mehmet özcan, galatasaray'ın gündemine dair değerlendirmeler. Alpaslan öztürk ve aytaç kara ile prensipte anlaştığı bilinen aslan'da şimdiki hedef ise kaan ayhan.

Kaan ayhan galatasaray'a doğru;adı galatasaray ile anılan kaan ayhan eşsiz performansı ile göz dolduruyor.daha fazlası için takipte kalın.#kaanayha. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi. Aytaç kara ve mehmet özcan'dan sonra göztepe ile sözleşmesi biten alpaslan öztürk'le 3 yıllık ön anlaşma yaptı. The administration is making efforts for the transfer of the national football player before the election on Galatasaray , geçen sezon 2.5 milyon euro verip almadığı kaan ayhan için bu sene hem 4 milyon euroyu gözden çıkardı hem de i̇talyanların vereceği karara kaldı.

Kaan Ayhan Galatasaray Hakkında Açıklama yaptı! | negibi.com
Kaan Ayhan Galatasaray Hakkında Açıklama yaptı! | negibi.com from negibi.com
Alex teixe , paulinho, kaan ayhan , kenan karaman ,. Galatasaray, geçen sezon 2.5 milyon euroya almadığı milli futbolcu kaan ayhan için şimdi 4 milyon euroyu gözden çıkardı. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi. Alman kulübünün daha önce 7.5 milyon euro istediği milli oyuncunun, fortuna düsseldorf ligden düştüğü için sözleşmesi gereği 2 milyon euro'ya serbest kalacak olması galatasaray'ın elini güçlendirdi. Önceliği yerli transferi olan aslan'ın hedefinde kenan karaman ve kaan ayhan var. Kaan ayhan'dan transfere yeşil ışık 26 yaşındaki futbolcunun da bu transferdeki kararı belli oldu. Kaan ayhan galatasaray'a doğru;adı galatasaray ile anılan kaan ayhan eşsiz performansı ile göz dolduruyor.daha fazlası için takipte kalın.#kaanayha. Galatasaray tv'nin yorumcusu alper şahin, galatasaray 'ın transfer gündemini sizler icin değerlendirecek.

Galatasaray tv'nin yorumcusu alper şahin, galatasaray 'ın transfer gündemini sizler icin değerlendirecek.

Galatasaray, geçen sezon da transferi için çok uğraştığı milli futbolcu kaan ayhan için yeniden harekete geçmişti. Galatasaray, geçen sezon başında kaan ayhan'ı çok istemiş ancak 2 milyon euro'luk bonservis bedeli ödenmediği için yıldız ismi sassuolo'ya kaptırmıştı. Galatasaray tv'nin yorumcusu alper şahin, galatasaray 'ın transfer gündemini sizler icin değerlendirecek. Galatasaray gündemi̇ /fati̇h teri̇m mustafa cengi̇z tartişmasi /transfer geli̇şmeleri̇#galatasaray#sondakika#transfergalatasaray transfer gündeminde hangi futbolcu. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Galatasaray'da son haftalarda düşük performansı ile eleştirilen luyindama'nın satışının, kaan ayhan transferinde kritik rol oynadığı da kaydediliyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan ve savunma hattına takviye yapmak isteyen galasaray, kaan ayhan'ı. Geçen sezon da bu transferi çok önemsiyordum, bugün de değişen bir şey yok. Alex teixe , paulinho, kaan ayhan , kenan karaman ,. Seçim heyecanı yaşanan galatasaray'da, bir yandan da planlanan transfer çalışmaları sürüyor. Sassuolo'da 19 maça çıkan ve koronavirüse yakalandıktan sonra kadroya. Galatasaray , geçen sezon 2.5 milyon euro verip almadığı kaan ayhan için bu sene hem 4 milyon euroyu gözden çıkardı hem de i̇talyanların vereceği karara kaldı.

Galatasaray, geçen sezon 2.5 milyon euroya almadığı milli futbolcu kaan ayhan için şimdi 4 milyon euroyu gözden çıkardı. Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen galatasaray'ın ilgilendiği kaan ayhan, kulübe kulübümle anlaşma sağlarsanız benim için. Ancak bu kez de ezeli. Yarın gündem olsun, yine aynı şeyler yazılır. Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği kaan ayhan, i̇talya serie a ekibi sassuolo'nun yolunu tutmuştu.

Kaan Ayhan transferinde ezeli rakipler karşı karşıya ...
Kaan Ayhan transferinde ezeli rakipler karşı karşıya ... from 1.bp.blogspot.com
Kaan ayhan haberleri artınca, tekrardan yazma gereği duyuluyor. Kaan ayhan ve kenan karaman galatasaray'a transfer olacak mı? Gelişmeler sonrası, kaan ayhan için galatasaray ise yeniden devreye girdi. Galatasaray wants to add kaan ayhan to its squad. / 28.03.2021mehmet özcan, galatasaray'ın gündemine dair değerlendirmeler. Alex teixe , paulinho, kaan ayhan , kenan karaman ,. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi. The administration is making efforts for the transfer of the national football player before the election on

/ 28.03.2021mehmet özcan, galatasaray'ın gündemine dair değerlendirmeler.

Kaan ayhan, galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Kaan ayhan'ı 1 yıllığına kiralamak isteyen galatasaray'ın milli futbolcu ve temsilcisi ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ortaya çıktı. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi. Galatasaray, geçen sezon başında kaan ayhan'ı çok istemiş ancak 2 milyon euro'luk bonservis bedeli ödenmediği için yıldız ismi sassuolo'ya kaptırmıştı. / 28.03.2021mehmet özcan, galatasaray'ın gündemine dair değerlendirmeler. Sassuolo'da 19 maça çıkan ve koronavirüse yakalandıktan sonra kadroya. Başkan abdurrahim albayrak çalışmaları bizzat kendisi yürütüyor. Galatasaray'da başkanlık seçimi için hazırlıklar sürerken fatih terim'in raporu doğrultusunda transfer görüşmeleri yapılmaya başlandı. Galatasaray, milli futbolcu ve temsilcisi arasında yapılan görüşmeler olumlu geçti. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Sassuolo forması giyen milli futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Aytaç kara ve mehmet özcan'dan sonra göztepe ile sözleşmesi biten alpaslan öztürk'le 3 yıllık ön anlaşma yaptı. Sassuolo forması giyen milli futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Başkan abdurrahim albayrak çalışmaları bizzat kendisi yürütüyor. Yarın gündem olsun, yine aynı şeyler yazılır. Bu doğrultuda listenin en başında ise milli takım'ın başarılı stoperi kaan ayhan var. Galatasaray, geçen sezon başında kaan ayhan'ı çok istemiş ancak 2 milyon euro'luk bonservis bedeli ödenmediği için yıldız ismi sassuolo'ya kaptırmıştı. Alex teixe , paulinho, kaan ayhan , kenan karaman ,.

Galatasaray, Luyindama'nın yerine Kaan Ayhan'ı transfer ediyor
Galatasaray, Luyindama'nın yerine Kaan Ayhan'ı transfer ediyor from img3.aksam.com.tr
Bu doğrultuda listenin en başında ise milli takım'ın başarılı stoperi kaan ayhan var. Galatasaray, geçen sezon da transferi için çok uğraştığı milli futbolcu kaan ayhan için yeniden harekete geçmişti. Kaan ayhan'ın yeşil ışık yakması, galatasaray yönetimi'nin işleri daha da hızlandırmasını sağladı. Kaan ayhan ve kenan karaman galatasaray'a transfer olacak mı? Galatasaray'da başkanlık seçimi için hazırlıklar sürerken fatih terim'in raporu doğrultusunda transfer görüşmeleri yapılmaya başlandı. Kaan ayhan'dan galatasaray'a yeşil ışık. Galatasaray'da son haftalarda düşük performansı ile eleştirilen luyindama'nın satışının, kaan ayhan transferinde kritik rol oynadığı da kaydediliyor. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi.

Sassuolo'da 19 maça çıkan ve koronavirüse yakalandıktan sonra kadroya girmekte zorlanan 26 yaşındaki kaan ile yapılan görüşme olumlu geçti ve anlaşıldı.

Galatasaray gündemi̇ /fati̇h teri̇m mustafa cengi̇z tartişmasi /transfer geli̇şmeleri̇#galatasaray#sondakika#transfergalatasaray transfer gündeminde hangi futbolcu. Kaan ayhan'ı 1 yıllığına kiralamak isteyen galatasaray'ın milli futbolcu ve temsilcisi ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ortaya çıktı. Galatasaray'ı önemsiyor çünkü, geçen sezon gösterdiği çabayı unutmadım. Yarın gündem olsun, yine aynı şeyler yazılır. The administration is making efforts for the transfer of the national football player before the election on Galatasaray, geçen sezon da transferi için çok uğraştığı milli futbolcu kaan ayhan için yeniden harekete geçmişti. Kaan ayhan galatasaray'a doğru;adı galatasaray ile anılan kaan ayhan eşsiz performansı ile göz dolduruyor.daha fazlası için takipte kalın.#kaanayha. Bu doğrultuda listenin en başında ise milli takım'ın başarılı stoperi kaan ayhan var. Sassuolo'da 19 maça çıkan ve koronavirüse yakalandıktan sonra kadroya. Seçim heyecanı yaşanan galatasaray'da, bir yandan da planlanan transfer çalışmaları sürüyor. Galatasaray'ın yeni sezon için transferde önceliği stoper bölgesi. Galatasaray wants to add kaan ayhan to its squad. Galatasaray tv'nin yorumcusu alper şahin, galatasaray 'ın transfer gündemini sizler icin değerlendirecek.

Kaan ayhan'dan galatasaray'a yeşil ışık kaan ayhan. Galatasaray tv'nin yorumcusu alper şahin, galatasaray 'ın transfer gündemini sizler icin değerlendirecek.